O nama

Agencija INA je moderna srpska uslužna kompanija visokih performansi koja pruža usluge profesionalnog čišćenja i kućne nege.

Na visokom profesionalnom standardu pružamo usluge čišćenja stanova – po satu, dnevno, nedeljno ili mesečno, u zavisnosti od Vaših želja ili potreba. Usluge profesionalnog čišćenja obuhvataju: redovno održavanje, generalno čišćenje, čišćenje nakon proslava, renoviranja, krečenja kao i usluge peglanja i dezinfekcije kompletnog prostora, sa našim ili Vašim sredstvima za higijenu.

Posebnu pažnju sumo posvetili postizanju visokih standarda kada je u pitanju higijensko održavanje poslovnih prostora – usisavanje, čišćenje podova, pranje prozora i staklenih površina, čišćenje i dezinfekcija sanitarnih prostora, stepeništa, poliranje rukohvata, osvežavanje prostora i dr.

Ništa manje bitno za naš profesionalni tim nije čišćenje nakon završenih građevinskih i adaptacionih radova kako u stambenim, tako i poslovnim prostorima. Obuhvata: uklanjanje zaštitne ambalaže i nalepnica sa stolarije i nameštaja, uklanjanje ostataka boja i mrlja, pranje staklenih površina, usisavanje, pranje i dezinfekcija podnih obloga i sanitarnog prostora, pranje stepeništa, pranje rukohvata, pranje liftova i održavanje zajedničkih prostorija u stambenim zgradama.

Drugi segment naših usluga se odnosi na kućnu pomoć.

Posebno obučen tim Agencije INA za pružanje kućne nege se brine za olakšavanje svakodnevnog života u domaćinstvu. Stariji, a dalje sposobni i nezavisni sugrađani se najrađe odlučuju da ostanu kod kuće što je duže moguće. Međutim, to takođe znači da postoje neki kućni poslovi koji sa godinama postaju sve teži. Poslovi poput kupovine, pranja veša i čišćenja zahtevaju mnogo od starijih i više im nisu tako laki. U okviru naših usluga kućne nege za starije osobe postoji i usluga kućnog pomoćnika koji preuzima kućne poslove za starije i na taj način stvara olakšice za rodbinu i doprinosi blagostanju korisnika.